1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volkswagen i nye problemer – Afsløret i snyd igen
0

Volkswagen i nye problemer – Afsløret i snyd igen

Volkswagen i nye problemer – Afsløret i snyd igen
0
0

Endnu engang bliver der smidt benzin på det bål, som VW har startet med at installere software til at opnå bedre målinger i brændstoftest. Det skriver jp.dk.

Californiske myndigheder har fundet har fundet endnu et snydesystem i biler fra Volkswagen. Et system, der også har været med til at manipulere med bilernes miljøpåvirkning under test.

Der var ellers endeligbegyndt at falde ro på ‘diesel-gate’ og hele den enorme skandale som den tyske bilgigant har været igennem det seneste år. Skandalen har kastet Volkswagen ud i en enorm krise, hvor aktiekurserne har styrtdykket efter det kom frem, at Volkswagen havde installeret software i mindst 11 millioner biler, der skulle snyde det testsystem myndighederne benytter til at måle udledningen af skadelige stoffer i luften.

Skandalen har ført til at Volkswagen har måttet betale milliardbøder, se en direktør tage sin afsked og kalde millioner af biler tilbage på værksted for at få re-kalibreret software. Det softwaren, som  nu er fundet er installeret i Audi’er og systemet er ifølge jp.dk brugt til at ændre gearingen af bilerne, så de udleder mindre CO2, hvis der ikke bliver rørt ved rattet. Og det bliver der ikke i de test myndighederne laver, når de måler emissionsværdier.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Snydesoftwaren skulle være opdaget allerede denne sommer, og Audi skal have installeret det frem til maj 2016.

 

tags: