1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volvo S40 sedan og C60 coupé undervejs!
0

Volvo S40 sedan og C60 coupé undervejs!

Volvo S40 sedan og C60 coupé undervejs!
0
0

Der sker ting og sager hos Volvo, hvor rygtet fortæller der bliver arbejdet på udvidelse af modeludvalget, så vi i fremtiden også vil kende til S40 sedan og C60 coupé.

Det nyeste marked Volvo har begivet sig ind på er med V40 Cross Country-modellen, som konkurrer mod BMW X1, Audi Q3 og den kommende Mercedes GLA.
Den kommende Volvo S40 bliver en kompakt sedan, som der efter sigende bliver arbejdet på, og platformen bliver mindre end den tidligere offentliggjort Scalable Platform Architecture (SPA). Sidst men ikke mindst nævnes det, at den vil være fleksibel og omkostningseffektiv.

C60 coupé vil også bruge SPA platformen, og det fortælles designet endda vil have elementer med fra den elegante P1800 fra 60’erne. Rygterne fortæller vi kan forvente en lancering i 2016, men spionbilleder vil selvfølgelig slippe ud før.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Modellerne offentliggjort efter 2016 vil blive udstyret med det nye mere miljøvenlige motorprogram. Siden Volvo valgte at fase ud de gamle store fem- og sekscylindrede motor, er det kommet ud, man stadig vil kunne nyde 306 heste fra en firecylindret! Herudover vil ydelsen fra en af de trecylindrede enheder også nå hele 204 hestekræfter.

Er dette ikke nok kan det fortælles, at Volvos plug-in hybridbiler vil tilføje omkring ekstra 100 heste, hvilket skulle tilfredsstille de fleste.

Afbilledet foroven er den faceliftede Volvo S60, som bliver introduceret i 2017.