1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Volvo XC Coupé koncept
0

Volvo XC Coupé koncept

Volvo XC Coupé koncept
0
0

Volvo Concept XC Coupé er den anden af tre konceptbiler fra Volvo, og den svenske bilproducent fortæller designet skal kendetegnes ved friluftsliv og avanceret sportsudstyr.

Præcis som Volvo Concept Coupé er Volvo Concept XC Coupé forfra karakteriseret af motorhjelmens nye topografi og den flydende grill, flankeret af forlygter med nye, T-formede DRL lygter. Også baglygterne er et karakteristisk element i Volvos nye designsprog.

Konceptet er langtfra ligegyldigt, da det skal vise, hvad vi kan forvente af den kommende XC90, som vil blive offentliggjort til næste år.

Desuden vil konceptet vise de nye sikkerhedsmuligheder, der er i Volvos nye Scalable Product Architecture(SPA).

”Personer med hang til sportsgrene, der udfordrer tyngdekraften, søger gerne nye, spændende udfordringer. For at være sikre på, at de returnerer i ét stykke, foretrækker de avanceret kvalitetsudstyr, som kan give dem den ultimative følelse af frihed og beskyttelse,” siger Thomas Ingenlath, designdirektør hos Volvo Car Group.

XC Coupé konceptet har stærke bånd til Concept Coupé konceptet, og har derfor også blot to døre men stadig fire sæder. Større, 21” hjul, mere fremtrædende hjulkasser og en højere taglinie giver dog et mere robust og mere fuldtonet udseende.

”Med Volvo Concept XC Coupé giver vi denne unikke blanding af velkørende, robuste egenskaber og udtryksfuld elegance en ny, mere sportslig attitude,” slutter Thomas Ingenlath.