1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Forbedret Ford Mondeo er nu afsløret
0

Forbedret Ford Mondeo er nu afsløret

Forbedret Ford Mondeo er nu afsløret
0
0

Ford Europa har nu afsløret at de lancerer en ny version af Mondeo. Den nye Mondeo beskriver de selv som mere elegant og teknologisk avanceret, med nye funktionaliteter som satellit-navigation, forskellige sikkerhedsteknologier, LED-lys samt meget andet. Den vil blive vist ved biludstillingen i Moskva, som åbner den 25. august.

Ford har for noget tid siden startet designet ’’kinectic design’’ konceptet, hvilket de også fortsætter med i den nye Mondeo.

De nye Mondeo motorer

Motoren og Ford Mondeo Facelift  skrev vi om i en af vores tidligere artikel her, er blevet opgraderet til at være en del kraftigere, og mere miljøvenlig. Den nye EcoBoost 2.0-liters turbomotor når op på 240 hestekræfter!

Faktisk forbrænder den nye EcoBoost-teknologi 20 % mindre benzin. Man får flere kræfter, men kan køre længere på literen, så man sparer både penge og er mere miljøvenlig!

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Hvis vi bevæger os over i diesel-afdelingen, så er der brugt en ny 2,2 Duratorq TDCi-motor, hvor Ford har øget effekten med hele 12 %, hvilket betyder at den når op på 200 hestekræfter. Den nye Mondeo kan også købes med den 2.0-liters TDCi motor, som blev lanceret tidligere på året.

Power-Shift automat-gear med dobbeltkobling

I Mondeo med EcoBoost benzinmotor er den nye 6-trins PowerShift automat-gearkasse med dobbeltkobling standard. Det specielle ved dobbeltkobling er, at man kan skifte gear uden at afbryde kraften til motoren! Det betyder at man kan skifte gear hurtigere, og at man får en mere glidende kørsel. Du kan også få PowerShift  i 140 hk og 163 hk versionerne af Duratorq TDCi som ekstra tilvalg.

Nyt udstyr i Mondeo

Af nyt udstyr kommer der blandt andet Driver Alert, Auto High Beam og Lane Departure Warning. Der vil også være integreret bak-kamera, elektrisk børnesikring, Speed limiter og Blind Spot Information System, som man allerede kan se i Galaxy og S-MAX.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

Hvis du vil have fat i den nye Ford Mondeo, så skal du vente til oktober måned senere i år.

tags: