1. Home
  2. Baggrund
  3. LED logo-lys behøves ikke koste en formue

LED logo-lys behøves ikke koste en formue

LED logo-lys behøves ikke koste en formue
0
67

Dette er en advertorial

Det er efterhånden mere og mere normalt, at dyrere biler har en slags logo-lys, der projekteres fra hvor indstigningslyset i bildøren er, og så ned på asfalten. Forleden testede vi denne BMW 220d Active Tourer, hvor det var monteret, men der er også mange andre eksempler.

Et andet sjovt eksempel er Range Rover Evoque, hvor det ikke er logoet, men derimod bilens første skitse, som projekteres ned i jorden – FED detalje!

Nye BMW- og Range Rover-modeller er dog ikke noget de fleste har råd til, men man kan heldigvis alligevel godt nyde den sjove detalje. Flere udenlandske og danske webshops sælger disse lygter, og den ene af disse butikker er EasyLight.

Vi tog fat i EasyLight for at høre nærmere om LED logo-lyset:

Der er to forskellige former for LED logo lys. Den første og mest avancerede form sælger vi ikke, da man selv skal bore et hul i dørbeklædningen og tilslutte lyset til bilens ledningsnet. Vi kunne ikke selv komme i tanke om, at skille dørbeklædningen af og begynde at bore i bilen, så derfor fravalgte vi det.

Den anden metode er ganske simpel for kunden. Lygten er lavet, således den passer ind i det originale hul på bilen, hvor det normale dør indstigningslys er placeret – eller en refleks. Således kan man let udskifte til det nye LED logo lys, uden at skulle bore huller underlige steder i bilen.

Derfor slår EasyLights indehaver, Kim Mathiasen, fast over for Bilsektionen, at de kun sælger LED logo lys til de biler, hvor monteringen i de originale huller er mulig.

I skrivende stund sælger EasyLight LED logo lys til flg. Bilmærker:

  • Audi
  • BMW
  • Mercedes
  • Volkswagen

Prisen er blot 359 kr. uafhængig af mærke, så man bliver på ingen måde ruineret, hvis man som os her på redaktionen også synes, at det er en sjov detalje. Se det her.

Se blot hvordan det fungerer i videoen.

Dette er en advertorial

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?