1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes CLA Shooting Brake AMG
0

Mercedes CLA Shooting Brake AMG

Mercedes CLA Shooting Brake AMG
0
0

Selvfølgelig komme der også en AMG-udgave af CLA Shooting Brake, der får samme specifikationer som eksempelvis A45 AMG og CLA 45 AMG. Det betyder motoren er den højt ydende 2-liters firecylindret turboenhed med 360 hestekræfter og 450 newtomenter.

Du kan læse mere om den almindelige CLA Shooting Brake her.

CLA 45 AMG kommer selvfølgelig med 4MATIC-firehjulstræk, og de første 100 km/t er klaret på blot 4,7 sekunder. 4MATIC fordeler kræfterne op til 50/50, men ved almindelig kørsel trækker den blot på forhjulene. Desuden fortæller Mercedes, at CLA 45 AMG Shooting Brake vil kunne køre 14,5 km/l. Men så skal man virkelig køre forsigtigt… Topfarten er selvfølgelig elektronisk begrænset til 250 km/t., men det er ikke høj fart som er sjov i A45 AMG og CLA 45 AMG. Det er derimod de fine køreegenskaber og knaldende fra udstødningen, hvis man husker at få monteret performanceudstødningen. ESP-systemet har tre indstillinger: ESP On, Sport Handling Mode og ESP Off. Der er hermed lagt op til, at man hurtigt kan få det ekstra sjovt og spændende, hvis man ønsker det.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Du kan læse mere om den almindelige CLA Shooting Brake her.

Gearkassen er den syvtrins AMG Speedshift DCT syvtrins sportsautomatgearkasse, der leverer hurtige og solide gearskift når man træder pedalen ned. RACE START-funktionen er en del af gearkassen, og det er her man gør brug af launch control, som sikrer man kommer optimal fra start.

Mercedes CLA 45 AMG Shooting Brake får debut ved Geneve Motor Show til marts.