1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mercedes CLA som stationcar
0

Mercedes CLA som stationcar

Mercedes CLA som stationcar
0
0

Vi har hele tiden vidst at Mercedes CLA Shooting Brake var undervejs, men nu er den endelig blevet offentliggjort. Stationcarudgaven af CLA har både højere til loftet og bedre benplads – to meget tiltrængte elementer.

Ligesom Mercedes CLA ligner den almindelige CLS, så ligner CLA Shooting Brake selvfølgelig CLS Shooting Brake. Dette mener vi på redaktionen er yderst positivt, da CLS Shooting Brake er en meget smuk og velproportioneret stationcar.

Endelig mere plads

Mercedes CLA Shooting Brake byder på 495 liter bagagerumsplads, hvilket er 24 liter mere end stationcarudgaven. Folder man sæderne ned er der 1.354 liter, hvilket skulle være nok til de fleste mindre familier.

Motorudvalget er som vi kender det, således der vil være to dieseludgaver samt tre benzinmodeller. De to dieselmodeller er 200 CDI og 220 CDI, der har den samme 2,1 liters firecylindret motor med enten 136 eller 177 hestekræfter. Benzinmotorerne spænder mellem 122 til 211 hestekræfter, hvis man ser bort fra den mere ekstreme AMG-udgave. Med den store 2-liters turbomotor er 0-100 km/t klaret på under syv sekunder.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Ved lanceringen tilbyder Mercedes en speciel OrangeArt Edition, som du også kan se billeder af i diasshoowet foroven. OrangeArt Edition gør også brug af AMG-designet, og vi synes den både ser skarp og fræk ud, men du kan selv bedømme foroven.