1. Home
  2. Baggrund
  3. Årets bedste Super Bowl reklamer
0

Årets bedste Super Bowl reklamer

Årets bedste Super Bowl reklamer
0
0

På søndag afholdes Super Bowl, og traditionen tro er der produceret et hav af bilreklamer, som skal tiltrække opmærksomhed.

Super Bowl afholdes i år i Glendale, Arizona og er den 49’eren gang der afholdes Super Bowl. Holdene som mødes er New England Patriots og Seattle Seahawks.

Men for de fleste bilnørder er det ikke kampen mellem de to sportsholder der bliver interessant, men derimod hvilken bilproducent, som har formået at skrue den bedste reklame sammen. Det er nemlig blevet lidt af en sport i sig selv. Prisen for et reklamespot under Super Bowl i den bedste sendetid er op mod 26 millioner kroner for 30 sekunder…

Her er dette års bedste Super Bowl reklamer:

BMW Super Bowl reklame 2015:

BMW har valgt at bruge sendetiden på deres nye elektriske i3 med budskabet: ”Big ideas take a little getting used to.” Indtil videre er dette den mest sete reklame med flere end 3,9 millioner visninger på YouTube!
http://youtu.be/U1jwWwJ-Mxc

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

KIA Super Bowl reklame 2015:

Havde du nogensinde forstillet dig James Bond i en KIA? Nej vel? Det havde vi heller. Penge kan dog overtale mange, og således er Pierce Brosnan blevet placeret i en KIA Sorento.

Lexus Super Bowl reklame 2015:

Lexus bruger tiden på at fokusere på den nye NX SUV.
http://youtu.be/b-OdCo7UT3A

Mercedes Super Bowl reklame 2015:

Ude i skoven fåregår et væddeløb imellem en skildpadde og en hare. Skildpadden må hurtigt indse den ikke kan følge med, men heldigvis kommer den forbi en Mercedes-fabrik, hvor den får fingrene i en ny Mercedes-AMG GT!
http://youtu.be/LQvdIGeUUvo

Nissan Super Bowl reklame 2015:

Nissan vil bruge Super Bowl 2015 til at vise deres nye Le Mans racerbil. Her kan du se en teaser af videoen, men den endelige reklame med racerbilen bliver først vist på søndag.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Toyota Super Bowl reklame 2015:

En af Toyotas vigtige biler i USA er Camry, og derfor fokuserer Toyota på denne i sin Super Bowl reklame.
http://youtu.be/PjUfygo5mzw

Volvo Super Bowl reklame 2015:

Volvos reklame er meget simpel. I stedet for at bruge et kæmpe budget på en fancy reklame som de andre, har Volvo lavet en simpel Twitter-konkurrence, hvor folk har kunne nominere andre til at vinde en XC60’er. Der bliver i alt udloddet fem Volvo XC60’ere.
http://youtu.be/ntMit7V27LI

tags: