1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi facelifter A7’eren
0

Audi facelifter A7’eren

Audi facelifter A7’eren
0
0

Audi A7 Sportback fik sin debut tilbage i 2010, og nu er et facelift af den eksklusive femdørs coupé blevet offentliggjort.

Man er stadig ikke i tvivl om, at det er en A7’er, men der er alligevel sket mange nævneværdige ændringer. Eksempelvis er der nye mere kraftfulde motorer, og takket været nye gearkasser, forlygter, baglygter og et nye infotainmentsystemer bliver A7’eren endnu mere attraktiv.

De mest tydelige ændringer er på singleframe-grillen, stødfangerne, afgangsrørerne samt for- og baglygterne der også er nye. LED-teknologi er nu blevet standard, og man kan selvfølgelig vælge de innovative Matrix-LED-forlygter som ekstraudstyr.

Indvendig vil man kunne vælge Audi connect til MMI Navigation plus, hvorefter den femdørs coupé er koblet op til internettet på LTE-hastighed.

Der er fem forskellige motorer at vælge iblandt, hvor ydelsen strækker sig fra 218 hk til 450 hestekræfter. Alle motorer opfylder Euro6 udstødningsnormen, og to af motorerne kører på benzin, mens de sidste tre er dieselmotorer.
3.0 TDI clean dieselmotoren med 272 hestekræfter har gennemgået en række ændringer, og i ultra-versionen med 218 heste og forhjulstræk kører den imponerende 21,3 km/l! Dette er til trods for volumen som er tre liter, mens der også er seks cylindre…
Topmodellen er selvfølgelig den 4.0 liters S7’er, der gør brug af COD-teknologi(cylinderfrakoblingsteknologi), således økonomien er god trods de 450 hestekræfter.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Alle motorer undtagen den 3.0 TDI Biturbo clean diesel er tilkoblet en 7-trins S tronic-gearkassse, mens undtagelsen gør brug af en 8-trins tiptronic-gearkasse. Til varianterne med forhjulstræk er dobbeltkoblingsgearkasse, S-Tronic, komplet nyudviklet og erstatter multitronic-gearkassen.

Den nye Audi A7 Sportback lander hos de danske forhandlere til september, og priserne er endnu ikke fastsat.

tags: