1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bugatti
  4. Bugatti Chiron er blevet spottet i sin prototype-form
0

Bugatti Chiron er blevet spottet i sin prototype-form

Bugatti Chiron er blevet spottet i sin prototype-form
0
0

Vi ved alle sammen, at Bugatti Veyron er alvorssnak. Veyron er den simple definition på, hvad der er muligt at præstere af en almindelig gadebil. Prisen har vi aldrig været tilhængere af, men det er en helt anden side af sagen, for Veyron er bare… en Veyron. Og sådan vil det altid være. Den populære model har været i produktion siden 2005, men sidste eksemplar blev produceret tidligere i år.

Og det er for at gøre plads til dens efterfølger. Rygterne har længe floreret, at efterfølgeren kommer til at hedde Chiron, og vi hopper med på den vogn. Her på det seneste er den nye Chiron blevet spottet rundt omkring i hele verden, senest i Italien, og det er bestemt et syn, der vender hoveder på gaden. Ikke nok med, at den formentlig lyder godt, er performancedelen i den nye Chiron nemlig også fuldkommen overtruffent.

Tilbage i juni fortalte den tidligere VW-boss Martin Winterkorn nemlig, at efterfølgeren til Veyron – som vi mener kommer til at hedde Chiron – bliver en hybrid. Som drivkraft finder vi altså en benzinmotor med en dertilhørende elmotor, og man forventer at den får op mod 1500 hestekræfter. Tilmed kommer den til at veje mindre end den 1840 kg tunge Veyron Super Sport, og rygterne går umiddelbart også på, at den nye Chiron vil være i stand til at ramme de 100 km/t fra stillestående start på blot 2,3 sekunder.

Og hvor dumt det end måtte lyde, regner man faktisk også med, at den 1500-hestes kraftfulde Chiron vil være i stand til at opnå en topfart på over 460 km/t. Den skal jo trods alt konkurrere mod både McLaren P1, Porsche 918 Spyder og LaFerrari, men alt tyder på nuværende tidspunkt også på, at det kan lade sig gøre.

Designmæssigt taler billederne vist for sig selv. Foran forventes en række LED-striper, og bagfra ses nogle lækre baglygter. Lad os lade være med at gå for meget i detaljerne med det, før den bliver offentliggjort senere på året. Rent faktisk bliver eventuelle kunder i disse uger inviteret til private fremvisninger af det nye vidunder i Los Angeles og London, og ud af de i alt 450 eksemplar, der forventes produceret, er de første 110 ordrer allerede sendt afsted.

Kig billederne igennem og se, om den nye Bugatti Chiron er noget for dig. Det er den nok, men prisskiltet kan så let som ingenting skille dig fra dine drømme.