1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Citroën præsenterer ny SUV
0

Citroën præsenterer ny SUV

Citroën præsenterer ny SUV
0
0

En premium SUV, inspireret af Citroëns Wild Rubis-konceptbil ved navn DS 6WR, vil blive afsløret på Beijing Motor Show, senere på ugen.

Den nye DS 6WR, den seneste model afsløret under PSA’s nye premium DS brand, lover en kombination af ’SUV anvendelighed og DS luksus og komfort”.

Kræfterne for DS-brandets første SUV kommer fra enten en 1.6-liters firecylindret motor med en ydelse på 160 eller 200 hestekræfter, sammensat med en sekstrins automatgearkasse.

Den nye SUV repræsenterer det næste skridt for Citroëns særskilte og eksklusive brand. Tidligere på ugen sagde PSA’s administrerende direktør Carlos Tavaras at DS ville forsøge at distancere sig fra Peugeot og Citroën. DS har været succesfuldt i Kina, men den nye SUV forventes at blive markedsført kloden over.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Den nye bi er 4550mm lang, 1860mm bred og 1610mm høj, hvilket gør den højere og bredere, men lavere end Peugeot 5008.

Teknologien i bilen omfatter ’Grip Control’, der skal forbedre forhjulstrækkets vejgreb gennem ESP-systemet, uden behov for firehjulstræk.

Bilen er udstyret med 19-tommers fælge med en række kromdetaljer, samt LED-lygter der er udformet som stemmegafler. DS-logoer er inkluderet i siderne af begge forlygter.

DS 6WR vil blive introduceret på det kinesiske marked inden årets udgang og en anden lokalt produceret model forventes at blive afsløret i de kommende måneder.

DS lancerede DS5 i september og DS 5LS i marts og brandet lover at udvidede deres forhandlernetværk i Kinas største byer.

tags: