1. Home
  2. Advertorial
  3. De 3 bedste elektroniske p skiver
0

De 3 bedste elektroniske p skiver

De 3 bedste elektroniske p skiver
0
0

Sponsoreret indhold

Som førstegangskøber af en bil, er der en masse ting der er vigtige at have skrevet bag øret, hvis man altså ikke vil risikere at stå overfor nogle ubehagelige oplevelser eller regninger. Det er nemlig ikke billigt at være bilejer og hvor mange tror at det bare er at købe en bil og se på kontoen om pengene er til denne bil, opdager de fleste hurtigt at der ligger mange ærgerlige oplevelser og regninger, hvis man ikke tænker sig videre om. P-skiver er blot 1 af de områder, som de personer der første gang køber en bil skal tage stilling til.

Få styr på de udgifter der er forbundet med at være bilejer

Det kan være en dyr fornøjelse af have egen bil, for med selve købsprisen kommer der en lang række ekstra udgifter som du skal være forberedt på og gerne skulle lægge til side til. Det som mange glemmer alt om, er f.eks. forsikringspræmien, vægtafgift og løbende vedligehold men i den grad også parkeringsbøder.

Her får du en ærlig chance for at blive helt klar til at klare dig mod alt det der kan dukke op, for når du har læst det hele, vil du være oplyst tilstrækkeligt til at være forberedt på selv det værste.

Hvis vi starter med punktet parkeringsbøder, så er det en af de mest ærgerlige udgifter af dem alle. Her er der nemlig oftest tale om en tanketorsk med hovedet under armen og helt ærlig så kan det ske for selv den bedste på en hektisk dag, at man glemmer at sætte p-skiven i forruden. Heldigvis har vi mulighed for at komme godt udenom udgifter som disse med en elektronisk p skive.

Læs også:  Opdag hvordan nem lufthavn parkering gør din rejse bedre

Find frem til de bedste elektroniske p-skiver på markedet

De elektroniske p-skiver er for mange personer en redning i den travle hverdag og køber du en nyere bil, vil der ret sandsynligt allerede være installeret sådan en slambert. Men hvis du starter ud med en brugt bil af ældre dato, kan det også sagtens tænkes at du skal klare dig med en manuel p-skive og det er her hvor det for mange personer går helt galt med at gå udenom de trælse p-afgifter.

Hvis du har fundet drømmebilen, så tjek om der er en elektronisk p-skive og ellers kan du her se nærmere på, hvad der menes at være de 3 bedste på markedet.

  •         Park Solar P-skive med solceller, elektronisk FS20
  •         ParkOne 2 Elektronisk P-skive Titanium Silver
  •         Park Life elektronisk P-skive

De 3 ovenstående p-skiver kører alle elektronisk. Der er dog nogle p-skiver der ikke kører elektronisk efter den danske lovgivning, hvor p-skiven med fordel vil runde op til det nærmeste kvarter. Vær derfor opmærksom på at dette er tilfældet for den du vælger. Der er desuden rigtig gode anbefalinger til den førstnævnte p-skive, der både med sit design og præcision efter den danske lovgivning, samt den smarte batterifri løsning på grund af solenergi, sikrer dig de bedste parkeringsløsninger.

Læs også:  Guide: Sådan undgår du faldgruberne ved køb af brugt bil

Disse forsikringer skal du som minimum have som bilejer

Når du har styr på p-skiven, så har du elimineret en af de udgifter der kan være forbundet med at være bilejer med ret stor sandsynlighed. Der er dog også de udgifter som du ikke kan komme udenom, som f.eks. kan være forsikringen af din bil.

Det er lovpligtigt at man som minimum har det der kaldes for en ansvarsforsikring, når man bliver bilejer. Nogle personer vælger med det samme at opgradere denne forsikring til en forsikring der også dækker over kasko og vejhjælp som f.eks. kan være gennem Autostedet.dk.

Hvad du vælger af tilvalg, er helt op til dig. Det kan for mange virke som en voldsom stor post med ansvarsforsikringen alene og derfor fravælger man de andre ting, men det er nu altid meget smart at vælge vejhjælp som en del af din løsning og hvis der er tale om en nyere bil, så er kaskoen ret sikkert også værd at tage med.

Læs også:  Derfor skal du kombinere din bil- og vandreferie på Island

Udover vejhjælp og kasko som tilvalg findes der også en lang række andre tilvalg. Det kan f.eks. være dækning mod stenslag, rudeskift og lignende. De sidstnævnte tilvalg er dem der for de fleste er lettest at undvære, hvis der er tale om et stramt budget.

Vægtafgift, syn og service

Vægtafgiften på din bil er heller ikke til at komme udenom og du vil opleve at der kan være stor forskel fra den ene type bil til den anden, hvor meget der opkræves i vægtafgift. Denne afgift skal du betale hvert halve år.

Hvert andet år skal du til syn og denne post i udgifterne er også vigtig at budgettere efter, for der er som regel altid lige et eller andet der lige skal fikses inden at bilen kan køre igennem synshallen med et tjek-mærke. Har du en nyere bil har du muligvis også tænkt dig at overholde de services der måtte komme. At alle service er overholdt, er en god ting at kunne dokumentere især hvis du har tænkt dig at sælge bilen igen, men det er også rigtig fint at få tjekket op på bilens stand i ny og næ.