1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Den her Porsche Cayenne Turbo er hurtigere end Bentley Bentayga
9

Den her Porsche Cayenne Turbo er hurtigere end Bentley Bentayga

Den her Porsche Cayenne Turbo er hurtigere end Bentley Bentayga
0
9

Porsche Cayenne Turbo plejer at være en tjep sag, men selvfølgelig ikke helt så hurtig som den helt ekstreme Turbo S. Men efter introduktionen af Bentley Bentayga, så er Turbo S-modellen ikke alene på tronen.

Det har tuningsfirmaet TechArt valgt at ville lave om på, for med Bentleys udtalelser om, at de vil lave en hurtigere Bentayga, så skal der gøres noget!

TechArt har taget en almindelige Cayenne Turbo og hævet ydelsen fra 519 hk og 750 Nm til 700 hk og 920 Nm! Dette er en forøgelse på 181 hk og 170 Nm, hvilket bestemt kan mærkes – og ses. Normalt accelerere Porsche Cayenne Turbo fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder, men med tuningen er dette reduceret til blot 3,9 sekunder! 0-200 km/t tager desuden 13,8 sekunder. Topfarten er desuden også hævet fra 279 km/t til over 300 km/t.

Faktisk yder motoren med tuningskittet ”blot” 640 hk, men med et enkelt klik på sportsknappen hæves ydelsen til 700 hypper.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Nu skulle man tro, at brændstofforbruget ville være blevet væsentligt dårligere, men faktisk er det kun blevet forringet med 1 %, ligesom CO2-udledningen blot er hævet med 0,8 %. Altså ligegyldige tal.

Vi ved desværre ikke noget om priserne.