1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fiat opdaterer Panda modelprogrammet
0

Fiat opdaterer Panda modelprogrammet

Fiat opdaterer Panda modelprogrammet
0
0

Fiat Panda er en af Fiats mest populære modeller, og nu opdaterer den italienske bilproducent modelprogrammet for at gøre den mere attraktiv.

De nye Fiat Panda versioner kan erhverves til kampagnepris fra 79.990 kr..

”Det nye modelprogram er baseret på Fiats stolte traditioner og erfaringer med, hvad der kendetegner en ægte italiens bybil. Rummelighed, lethed og kvalitet har altid været kernen i Fiat Panda, og i det nye modelprogram er der skruet gevaldigt op for charmen og udstyrsniveauet. Man får derfor utrolig meget for pengene med den nye Panda, og vi er sikre på, at danskerne vil tage godt imod den,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Fiat Panda TwinAir Ciao er den billigste model, hvor man bl.a. får avanceret tripcomputer, hill-holder, follow-me home-lys, centrallås og elruder foran. Vælger man Pop-udstyrsniveauet er der yderligere fjernbetjent centrallås, lys i bagagerummet og integreret radio/CD med fire højtalere for 90.990 kr.
Popstar er dog mere luksuriøs med aircondition, tågeforlygter, højdejusterbart førersæde, tre seler og tre nakkestøtter på bagsædet samt mulighed for flere farver og indtrækskombinationer til en pris på 102.990 kr.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Alle de nævnte modeller er i kombination med den 65 hestes TwinAir-motor.

Easy-modelle leveres med den ældre 1,2-liters 69 hestes motor, og har ligesom Popstar massere af udstyr såsom tagrælling til 102.990 kroner.

Fiat Panda TwinAir Turbo 85 Lounge er mere stilfuld og kraftfuld med den 85 hestes TwinAir-motor, læderrat, 15” alufælge, parkeringssensor bag, Blue&Me mediaplayer system og ratbetjent radio. Prisen er 131.990 kr..

tags: