1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første billeder af produktionsklar Tesla Model X
9

Første billeder af produktionsklar Tesla Model X

Første billeder af produktionsklar Tesla Model X
0
9

Netop nu florerer de første billeder af en produktionsklar Tesla Model X på internettet, og vi kan her vise dig den første billedserie af SUV-elbilen.

Der har været en stor hype omkring Model X, ligesom med alle andre Tesla-modeller. Billederne er fra Teslas egen konfigurator, og alle dem som har lavet en Signature-modelreservation har kunne se billederne.

Dem som har reserveret en Model X, har kunne vælge iblandt den almindelige udstyrsmodel og den mere eksklusive Signature-model, der kun vil blive produceret i et begrænset antal.

Billederne her er derfor screenshots fra konfiguratoren af den i øjeblikket ultimative Model X-udgave. Batteripakken er en 90kWh og udstyret i Signature er ganske omfattende med ventillerede lædersæder, et automatisk parkeringssystem og meget andet.

Med 90 kWh batteriet angiver Tesla, at det vil være muligt at køre cirka 385 km. 0-100 km/t tager blot 3,8 sekunder, hvilket gør det til en EKSTREM hurtig SUV. Ydelsen på forhjulene er 259 hk og 503 hk på baghjulene.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Vi glæder os til Tesla offentliggør alle detaljerne.