1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hurtigere Hyundai i40 i kortene
0

Hurtigere Hyundai i40 i kortene

Hurtigere Hyundai i40 i kortene
0
0

En højtydende udgave af Hyundai i40 overvejes for øjeblikket, sammen med en Hyundai i30 GTI-udgave, har en kilde i den koreanske fabrik bekræftet.Allan Rushforth, administrerende direktør for Hyundai i Europa, sagde i forbindelsen med lanceringen af den nye i30, at Hyundai ønskede at udvide deres markedsandele til nye biltyper:

Han understregede at sådanne biler er nødvendige for Hyundai, såfremt de skal udvide med focus på rimelige priser, driftsikkerhed og lav CO2. Han tilføjede:

“We have to do something with products that bring our company to life”

Trykladning er essentielt

Hyundai bekræftede for nyligt at de ville lancer en højtydende trykladet udgave af den nye Veloster coupé i Europa til sommer. Bilen vil benytte sig af en enkelt turbolader i forbindelse med den eksisterende 1.6-liters 4-cylindrede benzinmotor, der også anvender direkte indsprøjtning. Rushforth udtalte i den forbindelse, at Hyundai var åbne over for større brug af trykladning i fremtiden:

“We recognize the attributes in bringing down emissions and improving low-end performance with turbo engines. We are working on this technology; watch this space. When you consider the whole life costs, clearly we have to keep an eye on high-revving, high stress petrol engines.”

Rushforth hentydede til, at fabrikken ville undersøge mulighederne for at udvide deres udvalg af turboladede biler fra 2013, hvor det også forventes at Hyundai i højere grad vil begynde at anvende deres helt nye automatgearkasse med dobbeltkobling, der fik premiere i Veloster.

tags: