1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kan Nissan GT-R NISMO blive vildere? Svaret er ja…

Kan Nissan GT-R NISMO blive vildere? Svaret er ja…

Kan Nissan GT-R NISMO blive vildere? Svaret er ja…
0
0

SEMA Motorshow løb af stablen fra d. 3. til d. 6. november i Las Vegas. Her blev en tilvalgspakke til Nissan GT-R R35 NISMO præsenteret.

Hvis ikke man synes, at GT-R R35 NISMO er vild nok, så kan du nu tilkøbe pakken N Attack Package. Pakken er udviklet til, at jagte omgangstider på Nürburgring. Ifølge nurburgringlaptimes.com, er Nissan GT-R R35 NISMO den tredje hurtigste gadebil i “The green hell”, imens at den er femte hurtigst af alle. Det gør den med 7 minutter og 8,679 sekunder. Vi glæder os til at se, hvad den kan med den nye pakke, som er specialdesignet til Nürburgring.

Med i N Attack Package kommer bedre aerodynamik, bedre downforce, samt en undervogn, som er sat op til, at kunne klare selv de mest besværlige overflader – som er det, Nürburgring har flest af. Herudover byder kabinen bl.a. på skålsæder, så man altid har den mest optimale kørestilling, alt imens at de voldsomme G-kræfter gør alt, hvad den kan, for at rive dig ud af dem.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Pakken blev samlet hos NISMO Omori Factory i Japan, hvor mekanikerne selv deltog i tidsjagten. N Attack Package fremhæver øjensynligt aggressiviteten i GT-R, bl.a. med den store hækspoiler i kulfiber.

Tredjepladsen for gadebiler i omgangstiderne på Nürburgring blev naturligvis optaget på film, herunder kan du se, hvordan det ser ud, når en GT-R rykkes rundt på ringen.