1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Livsstils Dacia?
0

Livsstils Dacia?

Livsstils Dacia?
0
0

Dacia Sandero Stepway bygger videre på den billige Sandero, men Stepway udgaven har mere udstyr, et andet look og andre motorer. Prisen er dog stadig gul.

Importøren har store forventninger til modellen, for kigger man ud i Europa, er det den bedst sælgende model blandt Sandero versionerne.

”Trenden på det danske bilmarked går i øjeblikket mod de såkaldte crossover modeller. Stepway versionen er med den øgede frihøjde og 4×4 look lige i øjet. Samtidig findes der ikke andre konkurrenter, der kan matche priserne, så vi tror og håber på, at Stepway bliver en succes i Danmark”, siger pressechef Søren Hyltoft fra Dacia.

Sandero Stepway vil kun kunne leveres med ét udstyrsniveau, nemlig prestige. De eneste tilkøbsmuligheder er også metallak og læderkabine, da standardudstyret inkluderer navigation, aircondition og baksensor. På motorsiden kan man også kun vælge iblandt to varianter:

  • En 90 hestes turbobenziner vi kender fra Renault Clio og Captur. Motoren har tre cylindre og kører 18,5 km/l. Den halvårlige ejerafgift er 560 kr.
  • Kører man længere på literen bør man vælge den 1.5 liters dieselmotor med 90 heste og 220 Nm. Motoren kører 25 km/l og bliver også brugt i Renault Clio, Captur samt Mercedes A og B-klassen. I de to sidstnævnte har den blot flere hestekræfter.
Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Prisen er hhv. 139.990 kr. for benzinudgaven og 144.990 kroner for dieselmodellen.

“Hvis man kører 15.000 km eller derover giver dieselversionen simpelthen bedst værdi for pengene. Ved 15.000 kilometer om året, er det allerede efter tre år en bedre forretning at køre Stepway diesel, og ved 20.000 kilometer indtræder den grænse allerede efter to år” siger Søren Hyltoft.