1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Mansory tuner Lamborghini Huracan til OVER 1200 HK
2

Mansory tuner Lamborghini Huracan til OVER 1200 HK

Mansory tuner Lamborghini Huracan til OVER 1200 HK
0
2

Lamborghini Huracan var måske ikke den mest ondeste italiener designmæssigt, der er blevet lavet, men den ser stadig enormt skarp ud.

Tuningfirmaet Mansory syntes bare ikke, at den var aggressiv og ond nok, og de lancerer derfor den nye Mansory Torofeo. Et carbonfiber-bæst med inspiration fra Lamborghinis GT3-racere. Og lad os da starte med navnet, for selvom “Torofero” måske ikke giver mening, ja så giver det rent faktisk mening.

“Toro” er spansk for engelske “bull” og danske “tyr”, og resten kommer fra Super Trofeo – en racerserie for forskellige Lamborghinier. Wupti, Torofeo!

Designmæssigt har Mansory klædt den på med et widebody-kit bestående af carbonfiber udelukkende med luftindtag og andre komponenter, der gør den mere aerodynamisk og effektiv. Blandt andet gør den nye frontsplitter det muligt at suge mere downforce til sig, og det får man brug for.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Tro mig. Mansory har nemlig pillet ved andet end bare designet. Normalt yder Huracan 610 hestekræfter fra en 5.2-liters V10-sugemotor og accelererer fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder, men Mansory har udstyret Torofeo med en masse nye dele herunder et nyt brændstofsystem og vandkølede intercoolere samt to turboladere.

YDELSEN, mine damer og herrer… YDELSEN herefter er på hele 1.232 hestekræfter og et drejningsmoment elektronisk-begrænset til 1000 Nm. 2.7 sekunder tager det at accelerere fra 0-100 km/t, og den bliver ved helt indtil 340 km/t.

Vi er uden ord. Bilen er at finde i Frankfurt for tiden, men vi lader i første omgang billederne tale for os selv. Send os en mail hvis du finder et sted på bilen, der ikke er carbonfiber…