1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Navigation til den klassiske Porsche…
0

Navigation til den klassiske Porsche…

Navigation til den klassiske Porsche…
0
0

Porsche fortæller der har været en stigende efterspørgsel efter en navigationsenhed til deres klassiske sportsvogn, og det har Porsche nu reageret på.

Med ordene: ”Classic på ydersiden – ultramoderne på indersiden” har Porsche præsenteret sin nye specialbyggede navigationsradio, som passer perfekt til DIN-1, der er blevet anvendt i sportsvogne i årtier. Systemet betjenes ved hjælp af to dreje-knapper, seks diskret integrerede knapper og en berøringsfølsom 3,5-tommer skærm.

Navigationen er meget diskret med sin sorte overflade og formen på knapperne, hvilket får den til at glide fint ind med instrumentbrættet på mange af de klassiske Porsche modeller. Radioen er påført Porsche bogstaver og er velegnet til sportsvognsgenerationer mellem de første 911 modeller fra 1960’erne og til 911-serien med luftkøling fra midten af 1990’erne (993-serien), herunder tidligere front-motor og center-motor modeller.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Den nye navigationsradio kommer med alle de vigtigste funktioner i nutidens systemer. Med denne er det slut med støjende radiomodtagelse, og den integrerede navigation gør det af med kiksede monterede GPS’er i forruden. Desuden giver systemet mulighed for tilslutning af eksterne lydkilder, hvilket bl.a. inkluderer Bluetooth. Der er også en indbygget forstærker på 4×45 watt, og denne kan tilsluttes enten direkte til højttalerne eller til det originale lydsystem ved hjælp af et adapterkabel.

Radiomodtagelsen foregår via en optimeret indbygget antenne, og systemet er baseret på Porsche Communication Management (PCM).

I Danmark vil den nye navigationsradio kunne købes fra medio marts hos dit Porsche Center for 9.279 kroner.