1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Ny Alfa Romeo 4C fra 1,1 mio. kr.
0

Ny Alfa Romeo 4C fra 1,1 mio. kr.

Ny Alfa Romeo 4C fra 1,1 mio. kr.
0
0

Den danske Alfa Romeo importør har endelig fået forhandlet prisen fast med fabrikken på centermotorbilen 4C.

Prisen er dog endt på 1.100.000 kr., hvoraf cirka 700.000 kr. er afgifter… Samme bil vil i Sverige koste ca. 395.000 danske kroner.

Alfa Romeo 4C blev for første gang vist ved biludstillingen i Genéve, hvor den tiltrak enorm opmærksomhed – endelig endnu en Alfa Romeo som kunne blive legendarisk. Om den bliver det kan vi endnu ikke sige, men vi kan med sikkerhed sige, den ikke bliver et normalt syn på de danske veje grundet den enorme afgift.

Helt speciel

4C’eren bliver ikke produceret på en almindelig Fiat-fabrik, men der i mod skal den rulle side om side med Maserati-modellerne på fabrikken i Modena. Med en vægt på under 900 kg. er dette en af bilens forcer, og f. eks er alle pladedele i specialfremstillet kunststof.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

I motorrummet finder man en 4-cylindret 1742 cm3 motor, men med den sekstrins TCT-gearkasse er 0-100 km/t klaret på 4,5 sekunder. Motorblokken er i ren aluminium, og med de 240 heste som sendes til baghjulene bør der være lagt op til sjov. Topfarten er 258 km/t, og det nyudviklede D.N.A.-system har en Race-funktion, som hjælper med at komme optimalt fra start.

Indvendigt ser materialerne også fine ud. Kabinen er holdt kulsort, og der er lagt op til en køreoplevelse udover det normale med skålformede sportssæder og læderrattet med skiftekontakter til TCT-gearkasse.

Alfa Romeo 4C vil kunne leveres i seks forskellige farver og speciallakker. Du vil kunne opleve den helt specielle Alfa Romeo fra oktober måned.