1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Pludselig virker den gamle BMW M3 mere interessant…
0

Pludselig virker den gamle BMW M3 mere interessant…

Pludselig virker den gamle BMW M3 mere interessant…
0
0

Tuningsfirmaet MR Car Design har haft fingrene i den fantastiske BMW M3 E92, hvor der er en fuldfed V8-motor under hjelmen. Normalt er de nyere biler lidt mere tiltrækkende, men i dette tilfælde, så ville vi nok vælge den gamle M3’er…

Ydelsen er hævet fra 414 hk til 450 hk og 430 Nm, hvilket blot er gjort ved hjælp af en ECU-optimering. Det er ingen voldsom tuning, men M3’eren kan alligevel sagtens nå omkring 300 km/t, så mon ikke det er nok? Når man skal bremse ned igen, så vil man takke de 380x35mm bremseskiver, der desuden er gule for at fremstå lidt mere specielle – de har trods alt heller ikke været helt billige.

Det er dog ikke pga. kræfterne, at vi vil drømme sødt i nat. Vi vil nemlig drømme om den fantastiske lyd, som må komme fra det nye sportsudstødningssystem, der rigtig vil lade M3’erens V8’er trække vejret. Udstødningen er et Akrapovic Evo udstødningssystem. Forestil jer så at nyde musikken fra udstødningen i skålsæderne med firepunktssele, der giver en fornemmelsen af, at skulle køre på bane hver dag! Rattet er desuden også i alcantara for at sikre maksimalt greb.

Fælgene er 19” og dækkene er Michelin Pilot Sport Cup. Derudover er der også et stabilisator kit fra H&R, som skal forbedre køredynamikken.