1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Porsche opdaterer Macan

Porsche opdaterer Macan

Porsche opdaterer Macan
0
0

Ny Macan på vej

Porsche: Produktionen af den nye Porsche Macan er sat i gang og den første kundebil er allerede kommet igennem fabrikken. Bilen, som er lakeret i Mambagrøn metallak, skal leveres til en kinesisk kunde, og det er ikke nogen overraskelse, for Kina er blevet det land, hvor Porsche sælger flest biler.

Generelt har Porsche solgt 100.000 Macan til kunder, siden bilen blev introduceret på markedet i 2014. Takket være optimeringer af eksteriøret syner den nye Macan nu mere sportslig og moderne. Især bagenden er blevet ændret markant. Den har med det tredimensionelle LED-lysbånd fået et karakteristisk Porsche designelement. Den nye LED-teknik er fra nu standard til forlygterne.

Moderne indretning

De mest iøjnefaldende nyheder i kabinen er den 10,9” store touchscreen til det nye Porsche Communication Management (kaldet PCM), som gør bilen visuelt markant mere moderne at sidde i. Første bil, der har fået systemet er Porsche Panamera. Bilen har fået nye luftdyser og et GT-sportsrat, der allerede kendes fra 911’eren. PCM giver nu mulighed for adgang til nye digitale funktioner som intelligent stemmestyring og onlinenavigation som standard. Også køassistent og en elopvarmet forrude bliver nyt komfortudstyr.