1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Så er der up!-tur
0

Så er der up!-tur

Så er der up!-tur
0
0

Danmarks mest solgte bil kommer nu en special-version kaldet Cheer up!

Hele elleve måneder i træk har VW up! Været Danmarks mest solgte bil, og for at holde interessen høj har Volkswagen lavet udstyrsmodellen Cheer up! Baseret på den femdørs move up! med 60 hestekræfter.

Cheer up! har både lækre detaljer inde og ude, hvor man udvendigt kan kende modellen på at sidespejle og pyntelisterne langs siderne af bilen er lakeret i mørk galvanogrå. Indvendigt har cheer up! en to-farvet dørbeklædning i sort/lys grå, instrumentbordet er sortlakeret og har kromkanter omkring ventilationsdyserne drejeknappen til lyset samt midterkonsollen med hifi-anlæg og ventilationsanlæg. Sædebetrækket er også specielt til Cheer up i grå nuancer, mens både rat, håndbremsegreb og gearknop er læderbeklædt med lyse syninger.

Udover dette er DK-pakken med tågeforlygter med kromdekor, elektrisk indstillelige sidespejle med varme, sædevarme foran og maps+more navigations- og multimediesystemet standard! Maps+more inkluderer udover navigation også stemmestyring og Bluetooth.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Den lille 60 hestes 1,0 liters trecylindret motor kører iflg. EU-normen 24,4 km/l, og har brændstofbesparende løsninger såsom start/stop-system, dæk med lav rullemodstand og genvinding af bremseenergi.

Prisen for en femdørs Cheer up! er 125.190 kr. + levering.