1. Home
  2. Advertorial
  3. Sådan skaber du Hjemmehygge året rundt
0

Sådan skaber du Hjemmehygge året rundt

Sådan skaber du Hjemmehygge året rundt
0
0

Sponsoreret indhold

Vi higer alle efter et hjem der oser af hjemmehygge, men hvad nu hvis du er typen der er knap så meget hjemme, men befinder dig mere ude i din garage hvor du kan hygge dig med din passion omkring biler og alligevel mangler hyggen i hverdagen? Her ser vi nærmere på hvordan du skaber den vaskeægte form for hjemmehygge året rundt i din egen garage.

Den perfekte tilværelse med hjemmehygge selv i garagen

Skal du finde nøglen til at skabe hjemmehygge der hvor du føler dig hjemme, nemlig i din garage, så er det med at spidse ører her. Det er en svær opgave at få garagen til at minde om hjemmet, men det kan faktisk godt lade sig gøre.

De mange timer i garagen er aldrig noget du egentlig ærgrer dig over, for du går og hygger dig med det du laver, men det kan nogle gange føles som om at man mister noget vigtigt når man ikke har hjemmehyggen i det daglige og det kan derfor være nøglen til den perfekte tilværelse, hvis man kan formå at skabe lige så meget hygge i garagen som derhjemme og hvem ved, måske vil den bedre halvdel være lettere at lokke ud i garagen, så kvalitetstiden også bliver en af goderne.

Læs også:  Opdag hvordan nem lufthavn parkering gør din rejse bedre

Sorter og ryd op, så der kan skabes bedre overblik

Det første du bliver nødt til at gøre hvis du ikke allerede har gjort det er, at du må få ryddet op og sorteret i alt dit værktøj og udstyr. Det er for mange her hvor det mest tidskrævende i projektet ligger, for det kan tage lang tid at sortere de mange små dele der kan være, men det vil glæde både dig når du fremadrettet ved præcis hvor alle tingene er, men det vil også være nødvendigt for at komme skridtet videre.

Hvis du endnu ikke har det, så anskaf dig en masse ens kasser i forskellig størrelse. Det behøver ikke at være sorteringskasser der købes ved de forskellige firmaer der sælger værkstedsting, hvis pengene er små, for det kan hurtigt løbe op i et væsentligt beløb, hvis man køber det hele sådanne steder. Brug hellere pengene på reoler der matcher og kan holde til noget, så dine kasser med dele kan stå flot og stabilt der.

Læs også:  Guide: Sådan undgår du faldgruberne ved køb af brugt bil

Rengøring i garagen før hjemmehyggen rykker ind

Når du har sorteret det hele og ryddet det hele op, så få skabt en idé på tegning eller inde i dit hoved hvor du placerer de maskiner og redskaber der ikke hører under små dele. Ryd herefter alt i garagen der ikke er møbler og gør rent. Sørg for at bruge støvsugere mv. der kan holde til din værksteds skidteras, så du ikke ødelægger den støvsuger der skulle bruges i det andet hjem.

Når alt er ryddet, kan du stille dine ting pænt på plads. Det er her hvor hjemmehyggen for alvor kan finde plads, for nu er der mulighed for at se hvor henne der kan laves en eventuel hyggekrog med en lille sofa, et par lænestole eller lignende. Placer et køleskab hvis du ikke allerede har det i garagen, hvor de kolde drikkevarer til alle dem der fremover ikke kan holde sig væk, kan hive en håndbajer eller sodavand ud fra.

Læs også:  Derfor skal du kombinere din bil- og vandreferie på Island

TV og sofa passer også ind i garagen

Det er selvfølgelig forskelligt fra garage til garage hvor meget plads, men humlen ved det hele er at du får etableret en form for en stue et sted. Er der plads til et tv på væggen og en hyggelig standerlampe, så er det helt perfekt at tilføje.

Til sidst skulle du gerne ende ud med at du efter mange timers nørden i garagen kan hoppe over til vennerne i sofaen og knappe en øl eller sodavand og puste ud i ægte hjemmehyggestil.