1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Teaser fra Kia

Teaser fra Kia

Teaser fra Kia
0
0

Ny Kia gør Ceed-programmet komplet

Kia glæder sig meget til lanceringen af deres kommende shooting-brake – Proceed, som kommer til at fuldende hele Kia Ceed-programmet. Det er en shooting brake i stil med Mercedes CLS, som skal give endnu en nyt syn på, hvad koreanerne vil tilbyde bilisterne her i Europa.

Den nye ProCeed følger de designlinjer, som allerede blev præsenteret i 2017 med KIAs Proceed koncept, men hvordan den kommer til at se ud, ved vi endnu ikke.

Men Kia har dog vist den første skitse af den helt nye KIA ProCeed, som bliver Kias version af en affære mellem en ordinær stationcar og en fræk coupe. Resultatet skal være en sexet og rummelighed femdørs shooting brake.

Designet er udviklet og konstrueret udelukkende til Europa, og hvis den rammer plet, kan den blive en ret unik tilførsel til en ellers temmelig ordinær mellemklasse.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Den nye KIA ProCeed bliver afsløret ved en officiel begivenhed i Barcelona den 13. september og får sin offentlige debut på Paris Motor Show den 2. oktober 2018. Bilsektionen vil være på plads i Barcelona og sender live fra begivenheden.