1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW M3 fylder 30: Her er jubilæumsmodellen
0

BMW M3 fylder 30: Her er jubilæumsmodellen

BMW M3 fylder 30: Her er jubilæumsmodellen
0
0

BMW introducerer en speciel BMW M3 “30 Jahre” special edition med Competition-pakken.

En af datidens hurtigste biler og nutidens samlerobjekter, BMW E30 M3, har i år 30 års jubilæum. I forbindelse med dette introducerer BMW en special BMW M3 “30 Jahre” special edition, og inkluderer blandt andet Competition-udstyrspakken.

Farven på bilen er denne “Macao Blue”-metallak, som eksklusivt er landet på 30 Jahre-modellen. Det var nemlig den farve, den oprindelige M3 blev introduceret i, og den er altså blevet fundet frem igen efter 30 år. Tilmed er den udstyret med en række sorte detaljer over hele bilen samt sorte chrome-rørhaler på udstødningen.

“30 Jahre M3”-logoer finder vi over hele bilen, og den ruller på et sæt store 20”-alufælge. Også i kabinen ser vi “30 Jahre M3” broderet i nakkestøtterne, og forsæderne er af Merino-læder i et to-tonet farveskema. Der er en pokkers masse carbon herinde samt seler med BMW M-striber.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Bilen kommer med BMWs Competition-pakke, som gør at den opgraderede 3.0-liters TwinTurbo seks-cylindrede M3 har 450 hestekræfter med enten en 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse tilkoblet. 0-100 km/t er klaret på lige omkring fire sekunder.

Produktion er begrænset til blot 500 eksemplarer.

tags: