1. Home
  2. Bilnyheder
  3. DS 7 Crossback – forfriskende fræk SUV

DS 7 Crossback – forfriskende fræk SUV

0
0

DS-mærket fik sin genfødsel for 2 år siden netop på biludstillingen i Geneve. Derfor er det naturligt, at det igen var på Geneve-udstillingen at verdenspremieren på den nye DS 7 Crossback fandt sted. Mørket er Citroén-koncernens luksusbrand og det fornægter sig ikke i den ny 7 Crossback.

DS 7 er en spritny SUV, der med et raffineret og helt typisk DS-design og fransk komfort skal tage en plads i det luksusprægede segment. Crossbacks lygtedesign gør den højbenede franskmand letgenkendelig med de aktive LED Vision-forlygter, der ifølge Citroén skinner med et særligt lilla lys, når DS 7 Crossback låses op.

Som det sig hør og bør i luksussegmentet har DS masser af assistentsystemer, automatisk parkering Driver Attention Assist, der opdager tegn på uopmærksomhed og træthed og  Night Vision, der, med infrarødt lys, hjælper med at se om natten op til 100 m. DS 7 Crossback kommer med en bred vifte af motorer, herunder tre benzin- og to dieselmotorer, der kan kombineres med en ny ottetrins automatgearkasse.

I kabinen kommer to 12-tommer skærme: Den første til styring af navigation samt hele multimedia-systemet. Den anden er en personaliseret skærm, dedikeret til det digitale instrumentpanel.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Præsentationsbillederne er lovende. Og Bilsektionen.dk glæder sig til at teste DS 7 Crossback.

tags: