1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Få en Hyundai til 0 kr!
0

Få en Hyundai til 0 kr!

Få en Hyundai til 0 kr!
0
0
Et ønske om at tilbyde en bred vifte af finansieringsmodeller får nu Hyundai til at tilbyde biler med 0 kr. i udbetaling.

Ifølge Hyundai bliver landets bilkøbere mere og mere bevidste om den lange række af muligheder, der findes, når bilerne skal betales. Kunderne stiller større krav, og derfor tilbyder Hyundai nu en helt ny bil med 0 kr. i udbetaling og til en månedlig ydelse, der starter fra kun 1.326 kr.
”I dag handler det ikke kun om at have gode biler og gode priser. Det handler også om at kunne tilbyde en god og bred pallette af finansieringsformer. Derfor er vi glade for i samarbejde med Hyundai Finans, nu også at kunne tilbyde et særligt tilbud med 0 kr. i udbetaling ved finansiering”, siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Bil Import. 
 
i10 og i20 
Hyundai regner især med, at finansieringstilbudet vil gøre det attraktivt at vælge i10- og i20-modellerne, da de med 0 kr. i udbetaling koster 1.326 og 1.961 kr. i månedlig ydelse over 84 måneder.
 
”Ved at vælge vores billån uden udbetaling, giver vi både nye og eksisterende kunder nemmere adgang til at få en ny bil. Så enkelt er det. Det eneste, de skal være klar over, er, at når de ikke lægger en udbetaling, vil der være en lidt højere månedlig ydelse spredt ud over lånets løbetid,” siger Annegrethe Skovby.
Som hos alle andre finansieringsselskaber er der en række krav, der skal opfyldes – alder, indkomst, registrering i RKI, mv., men ellers gælder tilbudet alle interesserede og alle bilmodeller.
”Tilbuddet om finansieringen med 0 kr. i udbetaling gælder samtlige Hyundai-modeller. Vi forventer dog, at det til en start primært bliver den populære Hyundai i10, som i 2014 blev kåret som Årets Mikrobil og den helt nye Hyundai i20, der pt. er én af de mest solgte biler i Danmark, interessen samler sig om,” siger Annegrethe Skovby.
 
Med til tilbudet hører Hyundais 5-årige garanti uden kilometerbegrænsning.