1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Faceliftet Hyundai Santa Fe offentliggjort
7

Faceliftet Hyundai Santa Fe offentliggjort

Faceliftet Hyundai Santa Fe offentliggjort
0
7

Foruden den blot crossover-inspirerede i20 Active, så kommer Hyundai også med en rigtig firehjulstræk ved Frankfurt Motor Show.

Der har nemlig været brug for en række forbedringer til Hyundai Santa Fe, og det har nu resulteret i et facelift. Forbedringer Hyundai Santa Fe bestemt også har brug for, da det er en dyr bil med priser startende fra 900.000 kr., hvilket er mere end de fleste vil give for en Hyundai.

Udseendemæssigt har den faceliftede Santa Fe fået en ny frontkofanger, tågelygter og LED-kørelys. Grillen er desuden blevet nærmest tredimensionel med kromdetaljer, der skal få den til at se mere eksklusiv ud. Også når den vender rumpen til, kan man kende den på en ny bagkofanger, nye LED-baglygter og ovale udstødningsrør i stedet for rektangulære udstødningsrør.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Kabinen er også blevet opdateret med en større infotainmentskærm og nye knapper. I det hele taget er kvaliteten og ”lækkerhedsfølelsen” forbedret.

Sikkerhedsudstyret inkluderer nu også emergency braking, rear-cross traffic alert, smart cruise control, blind spot detection, lange change assist og high beam assist.

Iflg. vores oplysninger vil der dog ikke være nogen ændringer ved hverken motor eller gearkasse.