1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford Focus ST præsenteres med 2,0 liters turbo 250 hk motor!
0

Ford Focus ST præsenteres med 2,0 liters turbo 250 hk motor!

Ford Focus ST præsenteres med 2,0 liters turbo 250 hk motor!
0
0

Billede af den helt nye Ford Focus ST!

Vi er mange som har siddet og ærgret sig over at Ford tog RS af produktionslisten, selvom de har valgt at slutte flot af med en RS500.

Ford Focus ST bliver præsenteret af Ford d.30 september som den bil der skal overtage succes RS versionens gamle plads.

Den viste version er en 5-dørs og man kan stadig ane den gamle RS versions design, hvis man kigger godt efter. Det nye design synes vi dog her på bilsektionen.dk passer godt til, specielt hvis den skal overtage RS gamle plads, da der så er påkrævet et sporty design.

Bilens farve er ikke brugt af Ford før, men det vil være muligt at købe den, hvor den vil få tilnavnet Tangerine Scream, hvis det ikke bliver oversat fra engelsk.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Ny motor i Focus ST

Under motorhjelmen finder vi en ny motor, hvor Ford altså har valgt at smide den ellers yderst vel roste Volvo 2,5 liters turboladet 5 cylindret motor og erstattet det med deres egen 2,0 liters turbo EcoBoost som er 4 cylindret som får 250 hestekræfter til at styre forhjulene!

Ford har ikke oplyst yderligere om bilen, men af hvad man kan se på billederne, så har denne version 6 manuelle gear. Man forventer dog også at Ford Focus ST vil blive tilbudt med 6-gears Powershift dual-cloth.

Focus ST sælges fra 2012

Hvis du nu allerede savler over Focus ST udseende, så må du væbne dig med lidt tålmodighed, for den udkommer først i 2012.

I Paris ved Ford standen kan man også se den nye facelifted Mondeo og C-MAX.