1. Home
  2. Bilnyheder
  3. McLaren viser MP4-12C Can-Am
0

McLaren viser MP4-12C Can-Am

McLaren viser MP4-12C Can-Am
0
0

Dette er de første billeder af den mest kraftfulde McLaren MP4-12C, den helt unikke Can-Am konceptbil.

Den mest ekstreme udgave af McLaren MP4-12C er blevet afsløret. McLaren 12C Cam-Am Edition, vil få debut på Pebble Beach Concours denne weekend.

Kulfiber og downforce

En unik bane-fokuseret konceptbil, baseret på McLaren MP4-12C GT3 racerbilen, men uden regulationerne fra racerverdenen, har 3.8-liters twin-turbo V8 motoren fået 630hk. Nøgleændringerne findes i motorstyringen og kølesystemet. Tørvægten er nu nede på 1.200kg.

McLaren hævder at downforcen er blevet hævet med 30 % over standardbilen. 12C Cam-Am har aerodynamiske dele, der inkluderer en ny frontspoiler i kulfiber, diffuser bagtil samt en hækvinge der støttes af hængler i poleret aluminium.

Inspiration fra Formel 1

Der er brug store mængder kulfiber på sidespejlene, i motorrummet og kølefinnerne, for at skabe kontrast til den orange lakering, der skal fungere som en hyldest til bilerne som Bruce McLaren og Denny Hulme kørte.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

De kosmetiske ændringer omfatter også sortlakerede alufælge og Akebono bremser.

I kabinen finder man racersæder, sekspunkts seler og et bur. Rattet er blevet hentet fra GT3-modellen, med en form og et greb fra Lewis Hamiltons Formel 1-racer.