1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Peugeot 3008 HYbrid4 modtager sin første pris
0

Peugeot 3008 HYbrid4 modtager sin første pris

Peugeot 3008 HYbrid4 modtager sin første pris
0
0

Peugeot kan allerede nu glæde sig over lidt succes med deres nye 3008 HYbrid4-model.

Den har nemlig vundet den tyske ’’Öko Globe’’ pris, hvor elbilen iOn vandt sidste år.

3008 HYbrid4 vandt allerede inden, at den er kommet i produktionen, og det var i kategorien ’’mass-produced sustainable energy car’’.

Selve prisen ’’Öko Globe’’ udeles for at belønne biler, koncepter eller teknologier som hjælper med at reducere CO2 betydeligt eller tilbyder innovative mobilitetsløsninger.

Juryens begrundelse for at Peugeot 3008 HYbrid4 skulle vinde prisen var:
”Peugeot er den første bilproducent, som kombinerer en dieselmotor med en elmotor. Denne innovation gør det muligt at kombinere dieselmotorens lave brændstofforbrug med elmotorens fordele. HYbrid4-teknologien vidner om Peugeots miljømæssige ambitioner og er samtidig i tråd med andre masseproducerede innovationer fra mærket, så som partikelfilteret til dieselmotorer. Med dieselhybriden har Peugeot skabt en teknologi, der giver mulighed for en betydelig reduktion af CO2-emissioner. Jo hurtigere, vi kan kontrollere vore bilers brændstofforbrug, jo mere effektivt, kan vi kæmpe mod den globale opvarmning – og derfor blev juryen overbevist af Peugeots dieselhybrid-teknologi.”

Peugeot 3008 HYbrid4 er verdens første serieproducerede dieselhybrid, og vil blive lanceret i Europa i slut 2011.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Fakta om Peugeot 3008 HYbrid4

Motoren er en 163 hk dieselmotor og en el-motor ved baghjulene som yder 37 hk. Det får ydelsen op på 200 hk, og brændstofforbruget er på ca. 25 km/l, mens CO2 emissionen er på kun 99 g/km.!