1. Home
  2. Baggrund
  3. Årets Biler 2013 er på gaden
0

Årets Biler 2013 er på gaden

Årets Biler 2013 er på gaden
0
0

Bil Magasinet har nu udgivet deres årsbog 2013, hvor man finder 212 siders lækkerier med snak om teknologier, et lille bilteknisk leksikon samt årets biler.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR MED I KONKURRENCEN OM ET EKSEMPLAR!

Biljournalist Thomas Brixen har haft ansvaret for det store bilblad, som bl.a. byder på 59 temasider, hvor der er ekstra fokus på 45 specielle biler. Disse biler inkluderer bl.a. Aston Martin Vanquish, Ferrari F12, Jaguar F-Type og Lamborghini Urus.

Bladet er delt op i flg. fem kapitler:

  1. Bilteknisk leksikon
  2. Læsevejledning
  3. Årets Biler
  4. Bildata
  5. Udstillingsguide

Det biltekniske leksikon sørger for, at du får styr på alt fra forskellige typer chassier, gearkasser, motortyper samt sikkerhedsteknologier. Gennemgangen af områderne er forholdsvis korte, men man får en hurtig basal forståelse.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Efter du kan nævne samtlige hjulophængstyper i søvne, går det videre til læsevejledningen. Hver enkelt bil i guiden er udstyret med forskellige symboler, hvilket man i dette afsnit bliver introduceret til.

Beskrivelsen af de 349 nye biler inkluderer bl.a. motorspecifikationer, topfart, acceleration, trækkende hjul, ophæng, bremser o.a.
Yderligere får man en forklaring om bilen suppleret med Bil Magasinets ”Vi synes…”.

I afsnittet med bildata finder du specifikationer og data på mere end 1.500 nye biler. Dette bliver dog hurtigt uoverskueligt, og derfor er det frem med linealen fra folkeskolen, hvis du skal holde overblikket.

Bladets andensidste side hjælper dig på vej mod de bedste biludstillinger på kloden. Beskrivelserne er korte, men i realiteten er antallet af danskere som besøger bilmesser i udlandet også minimal. Er din ferie planlagt i samme tidsperiode som en af de større biludstillinger, så anbefaler vi dig også at kigge forbi.

Læs også:  Tre helt unikke BMW Art Cars kommer til Danmark

Du kan købe bladet hos Bil Magasinet for 179,95 kr.
KØB DET HER.