1. Home
  2. Baggrund
  3. Anders Breinholt slutter sig til Top Gear Live i Danmark
0

Anders Breinholt slutter sig til Top Gear Live i Danmark

Anders Breinholt slutter sig til Top Gear Live i Danmark
0
0

Når Top Gear Live showet løber af staben senere på året i Danmark, så vil du bemærke, at der er en ekstra vært med, som oven i købet taler dansk….

Det er nemlig Anders Breinholt som har sluttet sig til Top Gear Live i Danmark, og han vil derfor fungere som medvært, mens der selvfølgelig stadig er mest fokus på de to stjerner Jeremy Clarkson og James May.

Anders Breinholt har set Top Gear live i England og udtaler:

”Det var fedt at være på de herrers hjemmebane og opleve showet for første gang. Jeg har altid været en stor Top Gear-entusiast, og synes allerede at jeg har nogle stunt med hjemmefra, fra dengang jeg var ambulancefører. Jeg er sikker på at det bliver fire hæsblæsende dage i Forum, og så røber jeg ikke mere.”

tags: