1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Aston Martin til salg?
0

Aston Martin til salg?

Aston Martin til salg?
0
0

Aston Martin’s største aktionær er på udkig efter en køber, til deres del af selskabet.
Den kuwaitiske investeringsbank, Investment Dar, er på udkig efter en køber til deres majoritet af den britiske sportsvognsfabrikant, ifølge Bloomberg.

Adskillige kilder i industrien, hævder at Investment Dar forsøger at sælge sine aktier i selskabet for omkring 800 millioner dollars, hvilket er nogenlunde det samme som banken betalte i 2007, da den købte aktier fra Ford.

Toyota en mulig køber

De to købere der rygtedes, er den indiske bilfabrikant Mahindra og den japanske gigant, Toyota, på trods af at Aston Martin benægter alle cirkulerende rygter om, at fabrikanten snart er på nye hænder.

Ifølge rygterne har Toyota evalueret et sådant køb, men har endnu ikke givet lyd fra sig.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Investment Dar var en af to investorer, der købte andelen I Aston Martin, tilbage i 2007.
Siden handelen, har Investment Dars gæld vokset til over 4.39 milliarder dollars, og den kuwaitiske bank søger at mindske gælden ved at sælge andelen af Aston Maritn.

Astons modelprogram er for nyligt blevet omdannet, til at omfatte nye udgaver af DB9 samt Vanquish, men uden støtte fra større producenter I fremtiden, kunne det se sort ud for nye modeller.
Aston Martin er i øjeblikket en af de få individuelle fabrikanter tilbage, hvorimod de fleste af konkurrenter er del af en større organisation.