1. Home
  2. Bilmærker
  3. Aston Martin
  4. Aston Martin vil rydde op efter sjofel reklame
0

Aston Martin vil rydde op efter sjofel reklame

Aston Martin vil rydde op efter sjofel reklame
0
0

Måske har du allerede set den falske sjofle Aston Martin-reklame for salg af brugte modeller?

Reklamen som ikke er produceret af Aston Martin, har fået stor succes på de sociale medier, men desværre er den ikke faldet i det meget konservative engelske mærkes smag, hvorfor de nu sender advokatbreve ud til flere medier som har vist billedet.

På Facebook delte vi billedet d.24 februar og det blev “liket” over 330 gange, delt over 155 gange og set af mere end 15.000 personer(d.2 marts – næsten 31.500)! Du kan gense opslaget her.

Aston Martin troede vi ellers havde humor, da de udskiftede logoet på en Toyota IQ til deres og seksdoblede prisen – Se billedet foroven…. Men en halvnøgen dame med ryggen til er åbenbart for meget for den traditionsrige engelske bilfabrikant, som dog må huske på sin vigtige fanskare i de arabiske lande, hvor reklamen anses for yderst grænseoverskridende på flere punkter.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Reklamen er dog en kopi af en tidligere BMW-annonce, som herefter er blevet modificeret og delt af en Aston Martin fan som mente, at han/hun kunne puste lidt ekstra liv i deres døsige markedsføringsstrategi.