1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi A2 concept – Rummelig og 100 % eldreven!
0

Audi A2 concept – Rummelig og 100 % eldreven!

Audi A2 concept – Rummelig og 100 % eldreven!
0
0

Når man taler om 100 % eldrevne biler, så er pladsen typisk ikke noget man har store forventninger til.

Hos Audi har man dog bl.a. valgt at reklamere for det nye A2 concept med, at der er plads til en cykel med afmonteret forhjul. – Audi A2 concept måler 3,8 m i længden, 1,69 m i bredden og 1,49 m i højden.

Designet er blevet lagt mere sporty og dynamisk. – Ja, i forhold til den gamle A2’er, så ligner det nye koncept en rigtig Audi!

Sæderne er fremstillet i letvægtsmateriale, og under sæderne finder man et opbevaringsrum for at gøre den endnu mere praktisk.

Ny LED-teknologi – ’’Matrix Beam’’

Audi var de første med LED-lys, men eftersom det er blevet mere normalt på mindre biler, så har de valgt at løfte teknologien. Den nye teknologi indenfor LED-teknologi hedder ’’Matrix Beam’’, og er en samling af lysdioder og mikroreflektorer, som laver et fjernlys med opløsning, hvilket gør man ikke bliver blændet. – Derudover er det et intelligent system som selv tilpasser efter sigtbarheden.

Læs også:  Audi's Mesterværk: R8 Coupé V10 GT RWD2

Audi har offentliggjort A2 concept er 100 % eldreven, men der er ingen specifikationer omkring ydelse, opladningstid, kilometer på én opladning osv. endnu ikke oplyst noget om elmotorerne, så vi ved kun den er 100 % eldreven men intet om ydelsen.

Det nye Audi A2 concept bliver vist ved den 64. udgave af biludstillingen i Frankfurt.

tags: