1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi præsenterer e-tron quattro koncept
3

Audi præsenterer e-tron quattro koncept

Audi præsenterer e-tron quattro koncept
0
3

Ved IAA, som er den internationale biludstilling i Frankfurt, vil Audi vise det nyeste indenfor batteriteknik og aerodynamik. Rækkevidden er på over 500 km!

I første omgang bliver bilen, som er navngivet e-tron quattro, blot vist som et koncept. Bilen følger
“Aerosthetics”-konceptet fra Audi: som kombinerer tekniske tiltag til reducering af luftmodstanden ved hjælp af kreative designløsninger. Dette betyder bl.a. der er bevægelige aerodynamiske dele på fronten, siderne og bagenden således luftstrømmen omkring bilen bliver optimal. Derudover er undervognen også helt tildækket, hvilket samlet set betyder, at bilen sætter ny rekord i CW-værdi for SUV-biler.

Platformen er baseret på den anden generation af den modulopbyggede langsgående platform, hvilket er med til at give lidt ekstra plads til drivlinjen og sammensætningen. Størrelsesmæssigt befinder e-tron quattro sig mellem Q5 og Q7 – og der er plads til fire mennesker.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Lithium-ion-batteriet er placeret mellem akslerne og under kabinen, hvilket medvirker til et lavt tyngdepunkt og en god balance.
Motormæssigt har Audi gjort brug af erfaringerne fra den elektrisk drevne sportsvogn Audi R8 e-tron. I alt er der tre elmotorer, hvoraf én er på forakslen og de andre to på bagakslen.

Audis nye sportslige elektriske SUV sættes i serieproduktion i 2018.