1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi præsenterer konceptbil og to nye e-tron modeller
0

Audi præsenterer konceptbil og to nye e-tron modeller

Audi præsenterer konceptbil og to nye e-tron modeller
0
0

Ved motorshowet i Shanghai vil Audi præsentere tre nye modeller. Audi Prologue allroad, A6 L e-tron og Q7 e-tron 2.0 TFSI quattro.

Både A6 L e-tron og Q7 e-tron 2.0 TFSI er udviklet specielt til hhv. det kinesiske og asiatiske marked.

Audi Prologue Allroad er videreudviklingen af prologue coupé og prologue Avant. Prologue Allroad konceptbilen afspejler en ny fortolkning af det klassiske allroad tema, og med sin plug-in hybrid drivlinje, kan den køre op mod 41,7 km/l. Trods den flotte økonomi, så er der også imponerende kræfter under motorhjelmen, da den samlede ydelse er 734 hestekræfter!

Audi A6 L e-tron

Som navnet antyder er dette en plug-in hybrid, men det er desværre ikke en bil, som vi vil se i Danmark. Ligesom alle andre plug-in hybridbiler er forbruget imponerende. Hele 45,5 km/l lyder brændstofforbruget på iflg. Kinas foreskrevne målemetode for plug-in hybridbiler. Den firecylindrede 2.0 TFSI yder 211 hk og 350 Nm, mens den skiveformede elmotor giver 91 kW og 220 Nm, hvilket giver en samlet systemydelse på 245 hk og 500 Nm. Elmotoren er integreeret i den 8-trins tiptronic gearkasse.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Audi Q7 e-tron 2.0 TFSI quattro

Dette er første gang vi ser en TFSI plug-in hybrid med quattro firehjulstræk. Denne model er dog også udviklet specielt til det asiatiske marked. Den 2.0 TFSI yder 367 hk og 700 Nm, hvilket er nok til at accelerere fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder med en topfart på 220 km/t.

Desuden har den store – men økonomiske – SUV en rækkevidde på 53 km på ren el! Den samlede rækkevidde lyder på 1.020 km, da den kører imponerende 40 km/l – igen målt efter Kinas foreskrevne målemetode for plug-in hybridbiler.