1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi RS Q3 koncept klar til Beijing
0

Audi RS Q3 koncept klar til Beijing

Audi RS Q3 koncept klar til Beijing
0
0

Der har været mange rygter om en performance-model af Q3, og nu er der endelig nyt, nemlig Audi RS Q3.

Audi viste allerede ved Detroit Auto Show en lignende model under navnet Q3 Vail koncept, som var udstyret med samme femcylindrede motor som RS3.

Nu er der dog arbejdet videre på konceptet, og ved Auto China 2012 i Beijing vil Audi vise deres nye RS-koncept, som bygger videre på Q3. Iflg. flere kilder er konceptet klar til produktion i en nær fremtid.

Audi RS3 motor med 355 hk

Ligesom det tidligere RS-koncept af Q3 er den udstyret med Audis 2.5 liters femcylindrede benzinturbomotor, men ydelsen er forøget til 355 hk! Det betyder den kompakte SUV klarer 0-100 km/t på 5,2 sekunder, mens topfarten er hele 265 km/t.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Gearkassen er den syvtrins S-Tonic dobbeltkoblings, som er sat sammen med det anerkende quattro-firehjulstræk. Som udgangspunkt vil næsten alle kræfterne gå til forhjulene, og kun hvis forhjulene mister grebet bliver der sendt ekstra kræfter til baghjulene.

RS-styling

Eksteriøret er selvfølgelig også opdateret, så det minder om de andre nuværende RS-modeller. Audi RS Q3 konceptet har en 25mm lavere sportsaffjedring og et sæt 20’’ alufælge.

Som du kan se på billederne forneden er de dominerende farver i kabinen sort og blå, mens der selvfølgelig også er tilføjet forskellige features som opretholder RS-kabinestandarden. Min finder derfor bl.a. RS-logoer på kombiinstrumentet, sædernes ryglæn, panellisterne og måtterne.