1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley varsler ny Flying Spur – Video
0

Bentley varsler ny Flying Spur – Video

Bentley varsler ny Flying Spur – Video
0
0

Bentley er så småt begyndt at skabe opmærksomhed omkring den nye Flying Spur, før premieren på Geneve Motor Show.

Dette er det første billede og video af den nye Bentley Continental Flying Spur. De første officielle billeder af bilen vil blive frigivet d. 20. februar, før bilens officielle debut på Geneve Motor Show til marts.

Den nye Flying Spur forventes at følge samme designsprog som den seneste Continental GT, men med enkelte detaljer som vil skille sig ud, såsom den karakteristiske hoftelinje.

I stedet for at bevæge sig under forlygterne, har vi nu en linje der følger forskærmene og over forlygterne og i videoen ses også et sæt nye baglygter, sammen med friske spejle og alufælge.

Op til 570 hestekræfter

I kabinen finder man nye materialer og mere ekstraudstyr, samt fornyede instrumenter.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Continental Flying spur vil være Dirk van Braeckels sidste projekt for Bentley, efter det blev bekendtgjort at Luc Donckerwolke vil være designdirektør fremover. Donckerwolke arbejder i øjeblikket på den kommende Bentley SUV.

Som den foregående Continental GT, vil Flying Spur blive tilbudt med en række opgraderede motorer, heriblandt den 570 hk stærke W12 eller 500 hk stærke V8. Ottetrins automatgearkasser og firehjulstræk er altid standard.