1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley varsler ny SUV
0

Bentley varsler ny SUV

Bentley varsler ny SUV
0
0

Bentley har frigivet det første officielle teaserbillede af deres kommende SUV.

Billedet, der udelukkende viser forenden af den nye Bentley SUV, afslører at den nye model vil bevare fabrikantens karakteristiske kølergrill med runde forlygter og traditionelle proportioner for en SUV.

Den nye bil vil være den fjerde modellinje, og er blevet beskrevet som en ’fuldblods’ Bentley, der vil repræsentere mærkets værdier om ’luksus, ydelse, kvalitet og håndværk’.

Bentley siger at det vil skabe et helt nyt SUV-segment og når modellen lancerer i 2016 vil den være den mest kraftfulde SUV på markedet. En plug-in hybrid udgave af bilen planlægges til lanceringen i 2018, med en elektrisk rækkevidde på omkring 40 kilometer. Bentley afslørede for nyligt at der var over 2000 tidlige ordrer på deres SUV model, til trods for at ingen har set bilen endnu. Englænderne forventer at sælge 3000 enheder af SUV-modellen om året.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Den nye bil er blevet testet succesfuldt om sommeren og vintertesten er i øjeblikket undervejs, mens fabrikken i Crewe gør klar til produktion.

250 yderligere medarbejdere er blevet ansat for at hjælpe med at bygge den nye SUV, og flere vil gøre dem selskab før produktionen går i luften.

Næsten 1 milliard kroner blev investeret i fabrikken i Crewe og Bentley planlægger at sælge 15,000 biler globalt i 2018.

tags: