1. Home
  2. Bilnyheder
  3. ’’Bigger, better, faster’’ – Den nye Volkswagen Jetta
1

’’Bigger, better, faster’’ – Den nye Volkswagen Jetta

’’Bigger, better, faster’’ – Den nye Volkswagen Jetta
0
1

Volkswagen skriver i deres pressemeddelelse om Jetta: ’’Bigger, better, faster’’, hvilket den nye Jetta bl.a. skal gøre ved at træde ud af skyggen fra Golf.

Større

Den nye er blevet større ved både akselafstanden, hvilket giver bagsædepassagererne 97 cm benplads, hvilket er hele 7 cm mere end den forrige model. Bagagerummet er 510 liter og det er bl.a. en af grundene til flere medier kalder den for ’’Mini-Passat’’.

Designet er også blevet mere selvsikkert, hvilket skal hjælpe med, at den ikke længere står i skyggen af Golf, hvilket blandt andet er gjort med et mere maskulint look ved underkæben.

Prisen starter ved 258.990

Jetta kan erhverves for 258.990 kr. I 1,2 TSI BMT 105 hk version, hvor benzinøkonomien også er oppe på fornuftige 18,9 km/l(CO2: 123 g/km). Den 1,2 TSI motor imponerer med 175 Nm ved 1.500-4.000 omdrejninger.

Læs også:  Indvirkningen af din kreditværdighed på bilforsikringspriser

Muligheder for ekstraudstyr til Trendline inkluderer bl.a. fartpilo, aircondition, kørecomputer og igangsætningsassistent.

VW har også prioriteret sikkerheden højt ved at lade hovedairbag-system til både for- og bagsædepassagerer, sideairbags og ESP være standard. Jetta er også udstyret med et intelligent system som aktiverer havariblinket, låser alle døre op, slukker motoren og stopper tilførslen af brændstof ved nødopbremsning.

Jetta motorer muligheder

Det er et helt nyt motorprogram til Jetta, hvor at 1,2 TSI, 1,6 TDI og 2,0 TDI er med fra start.

Der er to forskellige 1,4 TSI modeller som først bliver introduceret til maj.

– Der forventes også en 2,0 TSI motor med 200 hk.