1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Billedserie af den faceliftede Mercedes SL
0

Billedserie af den faceliftede Mercedes SL

Billedserie af den faceliftede Mercedes SL
0
0

Det har ikke været nogen hemmelighed, at de første officielle af den faceliftede Mercedes SL var undervejs, da den ville blive vist ved Los Angeles Auto Show senere på måneden. Desuden viste Mercedes også for få dage siden et teaserbillede.

Nu har Mercedes endelig offentliggjort den første fotoserie, som viser SL’eren fremadrettet mere vil ligne sine søskende.

Dette inkluderer blandt andet en ny grill, kofanger, sidespejle og de specielle LED forlygter, som bl.a. er kendetegnet for AMG GT.
Bagenden på den faceliftede SL er også blevet ændret med nye baglygter, en revideret bagkofanger, en ny diffuser samt en lille spoiler. Bemærk også lige den firedobbelte udstødning på SL63 AMG topmodellen. AMG-modellerne har desuden også nogle carbon-detaljer.

Kabinen har fået et nyt infotainmentsystem, og det nye multifunktionsrat har en flad bund, for at gøre det mere sportsligt. Bemærk også den nye gearvælger og muligheden for at skifte mellem forskellige køreindstillinger: Comfort, Sport, Sport+, Race og Individual.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Specifikationerne bliver først præsenteret før eller under præsentation ved motorshowet i Los Angeles i næste uge.