1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW X3 trækker i ny retning
0

BMW X3 trækker i ny retning

BMW X3 trækker i ny retning
0
0

BMW X3 kan fremover også købes med enten baghjulstræk eller firehjulstræk, og samtidig udvides motorprogrammet.

På modeludvalget vil man derfor fremover bl.a. kunne se X3 sDrive18d, som er en baghjulstrukket udgave med en ny motor. Den firecylindrede dieselmotor har TwinPower Turbo-teknologien og yder 143 heste samt 360 Nm mellem 1.750-2.500 omdr/min. Det blandede brændstofforbruget er angivet til 19,6 km/l, mens CO2-udledningen er 135 gram per kilometer.

André Janssen-Timmen, administrerende direktør udtaler:

”I Europa er BMW X3 førende i sit segment, og vi ønsker at underbygge denne position ved at tilpasse priserne og standardudstyret også i Danmark. Vi er overbeviste om, at bilen vil være meget attraktiv for både privat- og firmakunder”.

Udstyrsniveauet er også udvidet, hvorfor man nu blandt andet også finder læderrat med multifunktion, run flat-dæk, tagrælling, gennemlæsningssystem, opbevaringspakke, sædevarme, forlygtevask, regnsensor, automatisk klimaanlæg, fartpilot med bremsefunktion og BMW radio Professional.
Ved hjælp af ECO PRO mode kan man også regenerere bremseenergien, mens man også får hjælp til at skifte gear på det rigtige tidspunkt. Elektronisk servostyring samt automatisk start/stop er to andre systemer som også skåner miljøet.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Gearkassen er fra standard en sekstrins manuel, men som ekstraudstyr kan en ottetrins automatisk købes.

Motorprogrammet udvides med lancering af den nye model, hvorfor der fremover er fire dieseludgaver og tre benzinvarianter med mellem 143 til 313 hestekræfter.

tags: