1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Brabus voldtuner Mercedes C63 AMG S til superbils præstationer!
0

Brabus voldtuner Mercedes C63 AMG S til superbils præstationer!

Brabus voldtuner Mercedes C63 AMG S til superbils præstationer!
0
0

Tyske Brabus går til makronerne, når de får fingrene i en Mercedes AMG. Det er deres nyeste produkt i form af en tunet Mercedes C63 AMG S et godt eksempel på.

Brabus har tidligere tunet C63’eren til 600 hestekræfter, men vi kan allerede nu afsløre, at de har pumpet lidt mere ud af motoren.

Fra standard er AMG S udgaven af C-klassen voldsom med sine 510 hestekræfter og 700 Nm. Brabus synes dog altid at måtte tænke der er lidt sløve, for den 4-liters biturbo V8-motor har været igennem lidt af en opgradering.

Brabus har udviklet nye turboladere med en større kompressorenhed, omprogrameret ECU’en og bl.a. tilføjet en sportsudstødning, som sikrer man får lidt mere lyd ud af motoren. Alt i alt lyder det allerede ganske lovende.

Ydelsen er hævet til 650 hk og 820 Nm, hvilket er en forøgelse på 140 hk og 120 Nm! Accelerationstiden fra 0-100 km/t er desuden reduceret til hhv. 3,7 sekunder for sedan-modellen og 3,8 sekunder for stationcarudgaven. Dette er 0,3 sekunder hurtigere end den sædvanlige udgave af Mercedes C63 AMG S!
Topfarten er desuden hævet til ekstreme 320 km/t mod de normale 250 km/t. Kort sagt har Mercedes C63 AMG S med Brabus-tuningen fået superbils præstationer.

Læs også:  Pressemeddelelse: Mercedes-AMG Lancerer SL 63 S E PERFORMANCE - Kongen af SL-Serien

Brabus har dog også arbejdet med Bilstein om at udvikle n ny affjedring, ligesom man kan vælge nogle ekstreme 20” alufælge, der er pakket ind i enten Continental, Pirelli eller Yokohama dæk i 255/30 foran og 275/30 bagtil.

Aerodynamiks finder man små lækre carbon-detaljer, der sørger for man ikke kun kan høre forskel og se forskel i specifikationerne, men at der designmæssigt også er nogle fine ændringer.

Kabinen er også blevet ændret, så den ser mere speciel ud. Om den er blevet mere eksklusiv må du selv bedømme, men den er måske ikke så elegant længere med de gule detaljer rundt omkring.

Brabus C63S bliver præsenteret ved Geneve Motor Show i starten af næste uge.