1. Home
  2. Baggrund
  3. Bugatti Atlantic, Bugatti Veyron, McLaren F1, og hundredevis af andre biler…Kort sagt: Jay Lenos Garage
0

Bugatti Atlantic, Bugatti Veyron, McLaren F1, og hundredevis af andre biler…Kort sagt: Jay Lenos Garage

Bugatti Atlantic, Bugatti Veyron, McLaren F1, og hundredevis af andre biler…Kort sagt: Jay Lenos Garage
0
0

 

I stil med mit forrige indlæg forsætter vi i link-kategorien. Linket jeg har fundet frem denne gang fører til Jay Lenos næsten 1600m^2 store garage. Lyder navnet bekendt? Så er det såmænd fordi det er den amerikanske talkshow vært Jay Leno, der kørte det utrolig populære The Tonight Show i en lang årrække (og som faktisk snart vender tilbage til talkshowet).

Jay Lenos Garage

Jeg fandt linket i et… skal vi sige… mindre arbejdsrelateret surf på nettet (men surf om biler jo altid relevant!).

Siden fortæller om Lenos kæmpe bilsamling, der tæller alt fra en Stanley Steamer fra 1906, til en Bugatti Atlantic (en af kun 7 producerede),  til en Lotus Elan, en Bugatti Veyron og en McLaren F1 og meget meget mere. Kort sagt… alt hvad der har kørt af interessante biler de sidste 100 år!

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Fantastisk hvad penge kan købe, ikke sandt?

Siden indeholder både info om bilerne, billeder, tips&tricks, guides til køb, men også video af mange af hans biler. Vel og mærke videoer hvor Leno selv fortæller om og kører bilerne.

Bilerne bliver omtalt rimelig grundigt. Først på værkstedet, hvor de bliver løftet op på en lift og gennemgået, hvorefter de får noget at leve af ude på vejen.

Siden indeholder også video-restoration-blogs, der fortæller om restorationen af hans gamle fund, bl.a. en Mercedes 300 SL Gullwing Coupe.

Jeg kan på det varmeste anbefale at smutte forbi. Nu har jeg selv siddet og brugt adskillige timer på at lure hans biler igennem… Det er intet mindre end fantastisk hvad den mand ejer. Og så kommer der hele tiden nye biler og videoer til!

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Hvad synes i?