1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på ny Hyundai i10
0

Danmarkspremiere på ny Hyundai i10

Danmarkspremiere på ny Hyundai i10
0
0

I weekenden den 4-5 januar bliver den nye Hyundai i10 introduceret, og det sker med priser startende fra 89.995 kr.

Minibilerne har tegnet hovedparten af det danske bilsalg, og nu har Hyundai opdateret sin konkurrent til VW up!. Ift. den gamle i10 er der sket lidt af hvert, men han har holdt fast i dyderne.

Derfor er den nye Hyundai i10 stadig praktisk, og faktisk den mest størst bagagerum i hele a-segmentet. Dette er dog blot med én liter når bagsæderne ikke er lagt ned, men lægger man bagsæderne ned, vil man se i10’eren gør det væsentlig bedre end VW up! trioen.

Du kan læse vores test af Hyundai i10 i Bilsektionen Magasinet forneden på side 64:

I10’eren er vokset med 80mm i længden, 65mm i bredden og akselafstand øget med 5mm. Man har dermed fået en større kabine, hvor der bl.a. er plads til høje personer. Bagagerummet på 252 liter er vokset med 27 liter ift. den gamle model.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

Designet har også fået et enormt løft, og er gået fra kedelig og kassebil agtig til næsten sporty. Man kan give bilen et mere personligt udtryk, hvis man vælger iblandt de mange kabinefarver med matchende sædeindtræk.

Udstyrsniveauerne hedder Acces, Trend, Comfort og Style. Standardudstyret inkluderer integreret radio med CD og MP3, iPod/USB/Aux-indgang og diverse andre småting. Først i Comfort sker der dog ting og sager, da man her bl.a. har fjernbetjent centrallås med alarm, højdejusterbart førerside, el-betjente sideruder for og bag, Bluetooth, 3-trins sædevarme i forsæder og ratvarme. Aircondition er kun standardudstyr i Style-pakken, og må derfor ellers tilkøbes.

Ligesom de øvrige Hyundai-modeller kommer i10’eren med fem års garanti uden kilometerbegrænsning.

tags: