1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere: Volkswagen Golf Blue-e-Motion
0

Danmarkspremiere: Volkswagen Golf Blue-e-Motion

Danmarkspremiere: Volkswagen Golf Blue-e-Motion
0
0

Vil du se den 100 % elektriske Volkswagen Golf Blue-e-Motion? Så skal du forbi Bella Centeret i København fra d.16-19 april under EWEA-konferencen.

Elbiler er ikke noget nyt område for Volkswagen, da de allerede tilbage i 70erne forskede i e-mobilitet. Alligevel har Volkswagen dog alligevel endnu ikke haft succes med en elbil, men nu har man chancen for at se nærmere på, hvad Volkswagen-fremtiden blandt andet byder på.

Den nye elbil er en del af Volkswagen koncernens strategiske mål om, at være den mest miljøskånende bilproducent på verdensplan i 2018!

Mottoet er “Think Blue”

Det er under mottoet “Think Blue” der er, og vil blive udviklet flere tiltag som skal gøre Volkswagen-koncernens produkter mere miljøskånende.
I dag er de mest brændstoføkonomiske modeller hos VW navngivet Bluemotion, men snart går XL1 i produktion som køre over 100 km/l!

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

Det seneste skud på stammen er Golf Blue-e-Motion, som er en 100 % elektrisk Volkswagen, og den kan du nu se på dansk jord!

Golf Blue-e-Motion-konceptet

Motoren er selvfølgelig en elmotor som er integreret forrest i bilens motorrum med en ydelse på 115 hk samt et drejningsmoment på 270 Nm. Efter litium-ion-batteriet på 26,5 kWh er opladet, kan man køre op til 150 km i den forhjulstrukne eldrevne Golf.

Topfarten er 135 km/t mens 0-100 km/t er klaret på 11,8 sekunder.

Batteriet består af 30 moduler med 180 litium-ion-celler(energiindhold: 26,5 kWh), og er placeret i bunden af bagagerummet, under bagsædet og i midtertunnelen i undervognen/mellem forsæderne. Batteripakkerne vejer i alt 315 hk og det er en kombineret vand-luft-køling som sørger for batterier ikke bliver overophedet.

Opladningen af batteriet foregår gennem et stik som sidder i VW-logoet.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Vil du se nærmere på Volkswagen Golf Blue-e-Motion skal du besøge Bella Centeret d.16 til 19 april, hvor Volkswagen-standen er ved parkeringsområdet P5.